Regisztráció SUP kölcsönző és helyszín feltöltéshez

A regisztráció első lépése, hogy létrehozz egy felhasználót, amellyel később frissíteni, módosítani tudod a SUP kölcsönződhöz feltöltött információkat. Fontos, csak egy felhasználót kell létrehoznod, akkor is, ha több kölcsönzőt vagy helyszínt töltesz fel! 

A teljes regisztráció 5-8 perc és akár telefonról is elvégezheted. Amire szükséged lesz: Képek, nyitva tartás, elérhetőségi adatok, rövid leírás, bemutatkozás.

A regisztráció a 2019-es szezonra teljesen ingyenes!

Csak az angol ABC betűi, egybeírva. Ha kitöltöd a vezetéknév és/vagy keresztnév mezőt, akkor az jelenik meg az oldalon névként!

A regisztráció után e-mailben elküldjük a belépési adataidat, és a következő oldalon beléphetsz a feltöltési felületre.

Mi a célunk?

Célunk egy olyan adatbázis létrehozása, amiben a SUP sport iránt érdeklődők könnyen és gyorsan megtalálhatják a közelükben lévő kölcsönzőket SUP pontokat. Nagyon sokan keresik a SUP bérlési lehetőségeket egy-egy város vagy víz közelében, ezzel a katalógussal nekik szeretnénk segíteni.

Miért érdemes regisztrálnod?

Oldalunkat havonta több százan, a nyári hónapokban több ezren látogatják. A legtöbben SUP-pal kapcsolatos keresésekre érkeznek, az ország több pontjáról. Így az is megismerheti a kölcsönződet, aki eddig nem tudott róla.

Értékeld!