sup-balaton-2015-08-03

Augusztus végi SUP evezés a Balatonon

Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk így augusztus utolsó hétvégéje igazi hőség köszöntött ránk. A korábbi hétvégéken a szél által keltett hullámok egy kicsit megnehezítették a kezdők dolgát az első méterek megtételében, de most kegyes volt a Balaton.

Barátaimmal töltöttük a hétvégét Siófok Szabadi-Sóstón, ahol többen is kipróbálták a SUP szabadságot biztosító élményét. Korábban már tettek kísérletet az állva evezés kipróbálására, de akkor meglehetősen hullámos volt a víz így mindenki örült a lehetőségnek.

Bár a deszka messze nem ideális, (egy több, mint 20 éves hagyományos, kezdőknek készített szörfdeszkáról van szó, ami elég nagy méretű) mert meglehetősen keskeny. A srácoknak még így is sikerélményük volt, mert egy-két a kanyarodáskor bekövetkező csobbanástól eltekintve mindenki, könnyen és gyorsan szelte a habokat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>